Vision

Med visionen att skapa en skön atmosfär för padelspel, en plats för nya bekantskaper tillsammans med möjligheten till rolig motion har vi startat Norrtälje Padelcenter.

Drift

Norrtälje Padelcenter drivs av Anders Berg och Pär Anjou. Båda är de välkända och engagerade profiler inom näringslivet och idrotten i Norrtälje. I Padeltennisen hittade de gnistan och blev direkt bitna av sporten. Efter bara några gångers spel var de övertygade om att ett Padelcenter i Norrtälje skulle passa perfekt.

Padel är en fantastisk bollsport som kan spelas av alla. Det korta insteget och den snabba, personliga utvecklingen gör sporten väldigt speciell och unik. Det är något jag aldrig tidigare mött i idrotten, säger VD, Anders Berg 

 

Hitta hit

Norrtälje Padelcenter hittas i absolut bästa läge och med bra parkeringsmöjligheter mellan Willys, Rusta och Jysk, Blomsterlandet vid Knutby Torg i Norrtälje.

Hallen

Hallen är till stora delar obemannad och anläggningen mår bäst av att vi gemensamt hjälps åt att hålla den i ett gott skick.

Nya Hallen

Den 1 juli 2021 får vi tillgång till den nya anläggningen vid Norrtäljeporten. Den nya hallen kommer att rymma 7 banor varav en singelbana.
Hallen på Knutby Torg kommer självklart att finnas kvar!

Utomhusbanan

Sedan den 1 juni finns det även en utomhusanläggning på Roslagens Golfklubb

Swish

Norrtälje Padelcenter hanterar inga kontanter. Alla köp sker innan spel (banhyror) eller via Swish på plats. Självbetjäning gäller vid rackethyra och köp av bollar.

Övervakning

Hallen är utrustad med övervakningskameror för vår säkerhet.

Tränare

Vår tränare Hampus Öhberg når ni på (070) 732-7116 för att boka lektioner.